Hogyan tudom megerősíteni fizetőeszközömet?

A számláján letétbe helyezett tőkének olyan fizetőeszközről kell származnia, melynek tulajdonosa megegyezik a Plus500 kereskedői számla tulajdonosával.
Ennek megfelelően kötelességünk ellenőrizni, és megbizonyosodni arról, hogy a számláján letétbe helyezett összegnek Ön jogos tulajdonosa. Ezért, amennyiben a következő módon helyezett el letétet:

  • Betéti/hitelkártya: kérhetjük, hogy töltse fel kártyája, hitelkártya kivonata, vagy egy banki dokumentum fényképét/szkennelt másolatát.
  • Banki átutalás: kérni fogjuk, hogy töltse fel bankszámlakivonatának vagy a fizetési igazolásnak a fényképét/szkennelt másolatát.
  • PayPal/Skrill számla: azonnal, vagy néhány munkanapon belül online ellenőrizni tudjuk a fizetést.
    * Megjegyzés: előfordulhat, hogy a fent említettek fizetési módok közül néhány az Ön lakóhelye szerinti országban nem elérhető.
Nem talált választ kérdésére? Kapcsolat!
Email

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. Ennél a szolgáltatónál a lakossági befektetői számlák 76,4%- án veszteség keletkezik a CFD-kereskedés során. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.