Mi az az adóazonosító jel?

Az adóazonosító jel (TIN) egy személyes, az Ön adózó országában (abban az országban, ahol Ön bevallja adóját), adózáshoz használt szám.

Az adóazonosító jelre (TIN) különböző országokban eltérő megnevezést használnak, például: Azonosító szám, Nemzeti biztosítási szám, Társadalombiztosítási szám stb. Kérjük, hogy ennek megfelelően adja meg az adóazonosító jelére (TIN) vonatkozó információt.

Why do we ask for your TIN?

Az adóügyi információgyűjtésre vonatkozó szabályozás (Common Reporting Standard, CRS), melyet az OECD szervezet fogadott el 2014. július 15-én, válaszul a G20 kérésére, arra kötelezi az országokat, hogy pénzintézetektől évente információt kérjenek, és az információt automatikusan megosszák más országokkal.

Nem talált választ kérdésére? Kapcsolat!
Email

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. Ennél a szolgáltatónál a lakossági befektetői számlák 80,5%- án veszteség keletkezik a CFD-kereskedés során. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.