Hogyan tudok letétet elhelyezni?

Letét elhelyezéséhez és a Plus500-al való kereskedés megkezdéséhez kövesse a következő utasításokat:

Kattintson a „Tőke kezelése” majd a → “Letét” lehetőségre → Válassza ki a kívánt letételhelyezési módot a rendelkezésre álló lehetőségek közül → Töltse ki a mezőket és kattintson az „Elküldés" gombra (mobileszközökön a „Pénzeszköz kezelés” képernyőt a menü gombbal éri el). Minden letételhelyezési módnak van egy saját minimum szintje, erről további információt a kereskedési platform Letét képernyőjén talál. Letétet elhelyezni a következő módok valamelyikének használatával tud (vegye figyelembe, hogy az Ön régiójában nem feltétlenül áll az összes mód rendelkezésre):

  1. Betéti/hitelkártyák - kizárólag Visa vagy MasterCard betéti/hitelkártyák elfogadhatók (régiótól függően lehetnek egyéb korlátozások is).
  2. Elektronikus pénztárca (PayPal vagy Skrill).
  3. Banki átutalás (közvetlen bankból bankba történő tőkeátutalás).

Nem talált választ kérdésére? Kapcsolat!
Email

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. Ennél a szolgáltatónál a lakossági befektetői számlák 76,4%- án veszteség keletkezik a CFD-kereskedés során. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.