Hogyan számolják a Plu500 árait?

A Plus500 árait a vonatkozó mögöttes pénzügyi instrumentum árára és spreadjére való hivatkozással jegyzi.
Árainkat egy sor független, harmadik felek tulajdonában lévő piaci adatszolgáltatótól nyerjük, akik áraikat az adott tőzsdéktől veszik. A kiigazítás (azaz a spread) automatikusan alkalmazásra kerül, hogy megkapjuk a Plus500 árat. Ezt a felárat Ön fizeti, de bele van építve a jegyzet díjakba, és nem az Ön által fizetendő további járulékos díj vagy költség.
A spreadet úgy lehet kiszámítani, ha az instrumentum eladási árát kivonjuk a vételárából. Az adott instrumentum spreadjére vonatkozó információk a weboldalunkon vagy a kereskedési platformjainkon, az instrumentum neve mellett lévő „Részletek" linken találhatók.
Kriptovaluta CFD-ink árai különleges kriptovaluta tőzsdékről származnak. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a kriptovaluta árak a kriptovaluta tőzsdék között nagyon eltérőek lehetnek.

Nem talált választ kérdésére? Kapcsolat!
Email

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. Ennél a szolgáltatónál a lakossági befektetői számlák 80,5%- án veszteség keletkezik a CFD-kereskedés során. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.