Miért kell feltöltenem fényképes igazolványomat és más dokumentumokat?

Törvényi és szabályozási kötelezettségeinek megfelelően a Plus500 köteles ellenőrizni az Ön személyazonosságát és lakcímét, amihez egy fényképes személyazonosító okmányra és a tartózkodási hely adataira és/vagy ezt igazoló dokumentumra lehet szükség.
Amikor számlát nyit a Plus500-nál, beleegyezik, hogy betartja a pénzmosásra és a terrorizmus finanszírozásának visszaszorítására vonatkozó törvényeket és rendeleteket, beleértve, de nem kizárólagosan, azt a követelményt, hogy személyazonosságára, lakcímére, a pénzeszközök forrására stb. kielégítő bizonyítékot szolgáltat. A Plus500 nem létesít üzleti kapcsolatot magánszeméllyel addig, amíg az ügyfél személyazonosságát és lakcímét sikeresen nem ellenőrizte és/vagy az összes szükséges dokumentumot megkapta és ellenőrizte. Ez a csalás ellen védi Önt és minket is, valamint megóvja adatait, ezért szabványos átvilágítási eljárásunk része. A Plus fenntartja a jogot, hogy további átvilágítási követelményeket támaszon, amennyiben szükséges.

Nem talált választ kérdésére? Kapcsolat!
Email

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. Ennél a szolgáltatónál a lakossági befektetői számlák 80,5%- án veszteség keletkezik a CFD-kereskedés során. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.