Van értesítéseket küldő szolgáltatásuk?

Igen, és ez teljesen ingyenes! Kaphat értesítéseket és figyelmeztetéseket minden alkalommal, amikor nyit/zár egy pozíciót, amikor egy instrumentum elér egy meghatározott árfolyamot (árat), Margin Call előtt, stb. Ennek a szolgáltatásnak a használatával egy bizonyos fokú kontrollt szerez a kereskedői számlája felett, még akkor is ha nincs bejelentkezve a kereskedelmi platformra.

Az értesítések beállításához kattintson a "Menü" → "Számla" → "Értesítési beállítások" sorra, és válassza ki, hogy e-mail-ben, SMS-ben vagy Push üzenetekben kívánja megkapni az értesítéseket.

Felhívjuk figyelmét, hogy a Push értesítéseket minden eszközre elküldjük, melyet a számlájára való bejelentkezéshez már használt. Ha valaki más eszközét használta a kereskedési számlájára való bejelentkezéshez, ennek eredményeként a Push üzenetek az Öné mellett, arra az eszközre is megküldésre kerülnek. Ilyen esetben kapcsolatba léphet ügyfélszolgálatunkkal, és kérheti a harmadik fél eszköz(ök) eltávolítását a kereskedési számlájáról.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy ezek csak értesítések, ahhoz, hogy figyelemmel kísérje kereskedése státuszát és intézkedéseket tegyen, például mint pozíciók nyitása/zárása, be kell a kereskedési platform-ra jelentkeznie.

Ráadásul az értesítések és figyelmeztetések küldése nem garantált, mivel ezt harmadik felek végzik. Az Ön kizárólagos felelőssége a számláján lévő pozíciók figyelemmel kísérése, és a szükséges intézkedések megtétele, például, de nem kizárólagosan: tőke átutalása és pozíciók zárása.

Nem talált választ kérdésére? Kapcsolat!
Email

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. Ennél a szolgáltatónál a lakossági befektetői számlák 76,4%- án veszteség keletkezik a CFD-kereskedés során. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.