Mennyi az egyes módokhoz szükséges feldolgozási idő?

A kivét kérelem feldolgozása általában 1 munkanapot vesz igénybe, mivel különböző biztonsági ellenőrzéseket kell végrehajtanunk, mielőtt kezdeményezzük a kifizetést. A kifizetés megérkezése a fizetés módjától, és a harmadik, átutalást teljesítő féltől függ.
A kereskedési platform kivét képernyőjén látható, hogy az egyes fizetési módokkal kapcsolatban melyek a minimum kivét követelmények. A minimális kifizetésnél alacsonyabb összegre szóló kérelem feldolgozása esetén díjakkal terhelhetjük meg számláját.

Az általunk ajánlott kifizetési módokat az alábbi felsorolásban találja. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az Ön régiójában nem feltétlenül áll az összes mód rendelkezésre:

Elektromos pénztárcák - PayPal vagy Skrill. A kivét engedélyezését követően a tőke e-pénztárcája feldolgozási idejének függvényében érkezik meg e-pénztárca számlájára.
Banki átutalás - közvetlen tőke átutalás bankból bankba. A kivét tárgyának engedélyezését követően a tőke pénzintézetének és az adott ország feldolgozási idejének függvényében érkezik meg bankszámlájára.
Hitelkártyák - a tőke az adott hitelkártyához tartozó bankszámlára az adott bank feldolgozási idejének megfelelően kerül.

Alapelvünk, hogy ahol csak lehetséges, a kivétet ugyanarra a fizetőeszközre küldjük vissza, ahonnan a letét az ügyfél számlájára érkezett. Például, ha az ügyfél Visa kártya használatával helyezte el a letétet, első alkalommal minden esetben ugyanarra a Visa számlára kíséreljük meg a kifizetést. Amint a kivét engedélyezésre került, a tőke az ügyfél Visa számláján jóváírásra kerül. A visszatérítésnek a vonatkozó számlán néhány munkanapon belül, és a következő havi egyenlegen kell megjelennie.

Nem talált választ kérdésére? Kapcsolat!
Email

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. Ennél a szolgáltatónál a lakossági befektetői számlák 76,4%- án veszteség keletkezik a CFD-kereskedés során. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.