Mikor szükséges igényelni a PayPal átutalást?

PayPal kifizetés végrehajtásához, amennyiben ez a mód elérhető régiójában, elképzelhető, hogy az összeg PayPal számlaegyenlegén való megjelenéséhez be kell jelentkeznie PayPal fiókjába és kérnie kell a tőke kifizetését.

Arra is szükség lehet, hogy megerősítse PayPal számlája e-mail címét, mielőtt kéri a kifizetést. Ehhez válassza az „E-mail cím érvényesítése” mezőt és írja be a PayPal számlájához tartozó e-mail címet és a jelszót. Ezt a linket az Ön e-mail címére küldött üzenetben találja, melyet közvetlenül a PayPal számla megnyitása után kapott. PayPal számlájának e-mail címét PayPal fiókjában a következő módon változtathatja meg: “Profile” → “e-mail” → “add/edit”. Amennyiben további segítségre van szüksége, lépjen kapcsolatba a PayPal ügyfélszolgálattal.

Nem talált választ kérdésére? Kapcsolat!
Email

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. Ennél a szolgáltatónál a lakossági befektetői számlák 80,5%- án veszteség keletkezik a CFD-kereskedés során. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.