Kivét státuszok

A kivét kérelem feldolgozása általában 1 munkanapot vesz igénybe, a kifizetési kérelmek feldolgozása számos lépésben történik. Kivétje státuszát a „Pénzeszköz kezelés” → „Monetáris előzmények” alatt követheti:

Igényelt – Ez a kezdő státusz, és azt jelenti, hogy Ön igényelte a tőke kereskedői számlájáról történő kifizetését, és a fizetés még feldolgozás előtt áll. Amennyiben kívánja, ekkor még lehetséges a kifizetési kérelem törlése, ehhez a „Pénzeszköz kezelés” → „Monetáris előzmények” alatt kattintson a „Kivét törlése” lehetőségre.
Jóváhagyott (folyamatban) – Ez a státusz azt jelenti, hogy a Plus500 jóváhagyta kifizetését, de a tőke még nem került elküldésre a vonatozó külső cégnek, aki a kifizetést feldolgozza.
Jóváhagyva, küldve – Ez a státusz azt jelenti, hogy a tőkét átutaltuk a vonatkozó külső fizetést feldolgozó félnek.
Jóváhagyva, rendezve – Ez a végső státusz, ami azt jelenti, hogy a kivét folyamata lezárult, ugyanakkor lehetséges, hogy a tőke utalása még a fizetést feldolgozó félnél még ügyintézés alatt áll.

A feldolgozási idő alatt, illetve amíg a kivét kérelem „Jóváhagyott (folyamatban)" státuszban van, törölheti a kivétre vonatkozó kérelmét. Amíg a kivét kérelem „Jóváhagyva, rendezve" státusba nem kerül, a Plus500 törölheti azt, és a kivét kért összege bármely tranzakcióval kapcsolatos ezidő alatt keletkezett kötelezettségei teljesítésére felhasználható.

Nem talált választ kérdésére? Kapcsolat!
Email

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. Ennél a szolgáltatónál a lakossági befektetői számlák 76,4%- án veszteség keletkezik a CFD-kereskedés során. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.