Az ügyfelek pénzének védelme

Az ügyfelek pénzének védelme

Amikor Ön számlát nyit nálunk, tőkéjét a Ciprusi Értékpapír- és Tőzsdebizottságnak az ügyfelek pénzére vonatkozó szabályainak megfelelően fogjuk tartani. E szabályok értelmében minden ügyfél tőkéjét egy elkülönített ügyfél-bankszámlára fizetjük be.

Ne feledje, hogy a CFD-k tőkeáttételes termékek, és előfordulhat, hogy az összes tőke elvesztését eredményezik. Nem biztos, hogy a CFD-k kereskedelme alkalmas az Ön számára. Kérjük, ellenőrizze, hogy teljesen megértette-e a kockázatokat. Kérjük, tekintse meg Kockázatfeltáró értesítésünket és a Felhasználói megállapodásunkat, mielőtt szolgáltatásainkat használja.
Az ügyfelek pénzének védelme
Az ügyfelek tőkéjét minden esetben egy elkülönített ügyfél-bankszámlán tartjuk, a Ciprusi Értékpapír- és Tőzsdebizottságnak az ügyfelek pénzére vonatkozó szabályainak megfelelően. 
A Plus500CY Ltd kizárólag a saját tőkéjét használja a veszteséget korlátozó ellenügyletek kötéséhez 
A Plus500CY Ltd nem küldi tovább a kiskereskedelmi ügyfelek tőkéjét veszteséget korlátozó ellenügyletek kötésével foglalkozó vállalatok számára  
A Plus500CY Ltd nem kezdeményez spekulációs pozíciókat a piacon 
A Plus500CY Ltd-nak nincs hatása a vállalati vagy egyéni tartozásokra 
A Plus500CY Ltd működését a CySEC felügyeli 
A Plus500CY Ltd nem fekteti be a kiskereskedelmi ügyfelek tőkéjét 

Befektetői Kompenzációs Alap

A Plus500 részt vesz a Ciprusi Köztársaság felügyelete alatt álló Befektetési Vállalkozások ügyfelei részére létrehozott Befektetői Kompenzációs Alapban. A Plus500 egy olyan multinacionális szervezet biztonságát, erőforrásait, globális jelenlétét és szolgáltatását kínálja, amelynek több mint 1 000 000 ügyfele havonta tranzakciók millióit hajtja végre világszerte. Ezenkívül a Plus500 tehermentes, nagymértékű likvidtőkével és jelentős szabályozó tőketöbblet-tartalékkal rendelkezik saját szabályozási előírásain felül. Tudjon meg többet:Befektetői Kompenzációs Alap