Díjak

Csak spread

Az ügyletenként jutalékot is felszámító szolgáltatókkal ellentétben a Plus500 nem terheli ügyfeleit ügyleti jutalékkal.

Prémium

Ha a kereskedés zárását követően megtartja pozícióját a következő kereskedési napig, akkor a pozíció technikailag egy napig tartásra került, és ennek finanszírozási vonzata van. A finanszírozási prémiumot vagy jóváírjuk a számláján (eladási („short”) pozíció esetén), vagy levonjuk egyenlegéből (vételi pozíció esetén), hogy így számoljuk el a vonatkozó finanszírozási bevételt/költséget. A prémiumidő (a piac zárásának időpontja) az adott eszköz „Részletek” fülén található.

Egy adott eszköz finanszírozási prémiumának és „%/nap” alakjának megtekintéséhez válassza ki az eszközt a főképernyőn, és kattintson a sor jobb szélén található „Részletek” gombra.

Figyelem: ha egy pozíciót pénteken nyitunk meg, és hétfőig (a következő kereskedési napig) megtartjuk, akkor – a hétvégi időszak miatt – a számlaegyenleghez hozzáadott vagy abból levont finanszírozási prémium összege általában a napi összeg háromszorosa.

Inaktivitási díj

Egy legfeljebb 10 USD összegű díj kirovására kerül sor, ha Kereskedelmi platformja használatlan vagy alvó állapotú marad a Felhasználói megállapodásban meghatározott ideig. Ez az ellentételezése annak a költségnek, amely a szolgáltatás elérhetővé tétele kapcsán merült fel, még akkor is, ha lehet, hogy azt nem használták.

* A díjakkal kapcsolatos további tájékoztatásért kérjük, nézze meg a Felhasználói Megállapodásban