Plus500 - Az
Atlético de Madrid fő támogatója

Kereskedjen részvényekkel, indexekkel, árucikkekkel forex és opciós ügyletekben CFD-szolgáltatásunk segítségével

Ne feledje, hogy a CFD-k tőkeáttételes termékek, és előfordulhat, hogy az összes tőke elvesztését eredményezik. Nem biztos, hogy a CFD-k kereskedelme alkalmas az Ön számára. Kérjük, ellenőrizze, hogy teljesen megértette-e a kockázatokat. Kérjük, tekintse meg Kockázatfeltáró értesítésünket és a Felhasználói megállapodásunkat, mielőtt szolgáltatásainkat használja.

Explore our various financial instruments

Learn more

„Örömünkre szolgál, hogy Ön is megállapodást kötött a Plus500 céggel. Ez egy izgalmas időszak a klub életében, mivel – mint Plus500, - mi is növeljük nemzetközi lábnyomunkat. Hisszük, hogy ez a partnerség a Plus500-zal támogatni fogja ezt a folyamatot, és örömmel várjuk, hogy együtt járjuk ezt az utat.”

Miguel Ángel Gil Marín, az Atlético Madrid vezérigazgatója

Kereskedjen a Plus500 saját fejlesztésű kereskedelmi platformjaival

„Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy együttműködhetünk egy olyan rangos labdarúgó klubbal, mint az Atlético Madrid, amely komoly hírnévre tett szert 111 éves történetében. Az Atlético Madrid a mi természetes szövetségesünk, mivel Európa a legnagyobb ügyfélbázisunk, és megosztjuk velük a siker iránti szenvedélyünket, tápláljuk az átláthatóság és az ügyfeleink, a szurkolók, a partnereink és a dolgozóink iránti tiszteletet.”

Gal Haber, Managing Director Plus500