Plus500 - Az
Atlético de Madrid fő támogatója

Kereskedjen részvényekkel, indexekkel, árucikkekkel forex és opciós ügyletekben CFD-szolgáltatásunk segítségével

Ne feledje, hogy a CFD-k tőkeáttételes termékek, és előfordulhat, hogy az összes tőke elvesztését eredményezik. Nem biztos, hogy a CFD-k kereskedelme alkalmas az Ön számára. Kérjük, ellenőrizze, hogy teljesen megértette-e a kockázatokat. Kérjük, tekintse meg Kockázatfeltáró értesítésünket és a Felhasználói megállapodásunkat, mielőtt szolgáltatásainkat használja.

Fedezze fel a különböző pénzügyi eszközeinket

További információk

„Örömünkre szolgál, hogy Ön is megállapodást kötött a Plus500 céggel. Ez egy izgalmas időszak a klub életében, mivel – mint Plus500, - mi is növeljük nemzetközi lábnyomunkat. Hisszük, hogy ez a partnerség a Plus500-zal támogatni fogja ezt a folyamatot, és örömmel várjuk, hogy együtt járjuk ezt az utat.”

Miguel Ángel Gil Marín, az Atlético de Madrid vezérigazgatója

Kereskedjen a Plus500 saját fejlesztésű kereskedelmi platformjaival

„Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy együttműködhetünk egy olyan rangos labdarúgó klubbal, mint az Atlético de Madrid, amely komoly hírnévre tett szert 110 éves történetében. Az Atlético de Madrid a mi természetes szövetségesünk, mivel Európa a legnagyobb ügyfélbázisunk, és megosztjuk velük a siker iránti szenvedélyünket, tápláljuk az átláthatóság és az ügyfeleink, a szurkolók, a partnereink és a dolgozóink iránti tiszteletet.”

Gal Haber, Managing Director Plus500