Ne feledje, hogy a CFD-k tőkeáttételes termékek, és előfordulhat, hogy az összes tőke elvesztését eredményezik. Nem biztos, hogy a CFD-k kereskedelme alkalmas az Ön számára. Kérjük, ellenőrizze, hogy teljesen megértette-e a kockázatokat. Kérjük, tekintse meg Kockázatfeltáró értesítésünket és a Felhasználói megállapodásunkat, mielőtt szolgáltatásainkat használja.

Korlátozott idejű promóciók

Hogyan részesülhet Ön az első letétért járó bónuszban

 1. WebTrader bejelentkezéshez kattintson ide!
 2. Kattintson a 'Valódi pénz' ikonra.
 3. Kattintson az 'Új számla nyitása' ikonra.
 4. Kattintson a 'Tőke kezelése' ikonra a bal alsó sarokban.
 5. Válassza ki a letét elhelyezésének módját.
 6. Adja meg a bónuszkódot (a lenti táblázatból) a Letét mezőben
 7. A bónuszösszeg jóváírásra kerül az Ön számláján, miután elérte a szükséges kereskedői pont mennyiséget.
Minimum letét Bónuszösszeg Szükséges TPont-szám Bónuszkód
30 000 Ft 6 500 Ft 50 FIRST100
150 000 Ft 30 000 Ft 150 FIRST500
300 000 Ft 40 000 Ft 200 FIRST1000
1 500 000 Ft 200 000 Ft 1000 FIRST5000
60 000 Ft 12 500 Ft 60 **
 • Instrumentumtól függően eltérő számú TPont (kereskedői pont) adható a kereskedett mennyiségre – KATTINTSON IDE az instrumentumok teljes jegyzékéért.
 • ** Ez a bónusz kód csak a különleges bónusz promóciókra érvényes. A speciális bónusz kód a vonatkozó különleges bónusz promócióban kerül közzétételre.

Bónusz feltételek

 1. Időről időre a Plus500 ajánlhat további bónusz akciókat, melyeket a Plus500 saját hatáskörében, bizonyos előre meghatározott feltételek alapján hirdet meg. Amennyiben Ön jogosult ilyen bónuszra, ennek részleteiről Plus500 számláján kap üzenetet, és/vagy erre vonatkozó e-mail értesítést küldünk Önnek.
 2. A vonatkozó bónuszhoz akkor jut hozzá, amikor teljesíti a kereskedői pontokban meghatározott minimálisan szükséges kereskedési volument.
 3. 90 nap után minden bónusz lejár (kivéve, ha másképpen van meghatározva), amennyiben a minimális kereskedési volumenek nem kerülnek teljesítésre.
 4. Minden bónusz típusból csak egyet ajánlunk fel kiterjesztett háztartásonként, vagyis azoknak az ügyfeleknek, akik más ügyfelekkel kapcsolatban állnak egy, vagy több szempontból a következők alapján: név, telefonszám, postacím, e-mail cím, IP cím, hitel/betéti kártyán szereplő név, hitel/betéti kártyaszám, számítógép azonosító és bármely más, azonosításra szolgáló információ.
 5. Amennyiben nem kívánja megkapni a bónuszt, ne írja be a vonatkozó bónusz kódját, amikor erre lehetősége van, vagy tudassa ezt velünk vagy a "Kapcsolattartás" oldalon a Plus500 weboldalán, vagy a Plus500 kereskedelmi platform „Segítségnyújtás” menüjén keresztül.
 6. A Plus500 nem tehető felelőssé semmilyen, a bónusszal való kereskedéséből származó esetleges veszteségéért.
 7. Ez az ajánlat a Felhasználói feltételek tárgyát képezi, és az ajánlattal való visszaélés a befolyásolhatja a bónuszt, illetve annak visszatartását eredményezheti.
 8. A Plus500 fenntartja a jogot ezen bónusz akció bármilyen időpontban való módosítására, visszavonására vagy korlátozására.
 9. A Plus500 a bónusz „követelmények”/ „feltételek” és az összes kapcsolódó kérdés tekintetében kizárólagos döntéshozó.