A“Plus500 Brumbies” fő partnere
2019 Super Rugby Australian Conference bajnokok.

Kereskedjen részvényekkel, kriptovalutákkal, indexekkel, árucikkekkel forex és opciós ügyletekben CFD-szolgáltatásunk segítségével

CFD instrumentumok

Kereskedési platformunk a világ számos piacáról többféle pénzügyi instrumentumot kínál.

Lista megtekintése

„A Plus500-al fennálló partnerség mindkét fél számára lehetővé teszi márkái különböző piacokra való kiterjesztését. Nagy előrelépést tettünk, amióta a Plus500 a fő partnerünk. Nagyon örülünk annak, hogy a cég látta, hogy szervezetként és rögbi csapatként merre tartunk, valamint úgy döntött, hogy folytatja a klubunkkal való együttműködést."

Phil Thomson, a Brumbies vezérigazgatója.

„Megtiszteltetés számunkra, hogy egy olyan nagyra becsült rögbicsapat fő partnere lehetünk, mint a Brumbies, amely az elmúlt 25 évben megalapozta hírnevét. A Brumbies természetesen adódó partner számunkra, mivel Ausztrália az egyik legfontosabb piacunk, valamint a csapat a győzelemre törekszik, és közös bennünk, hogy szenvedélyesen vágyunk a sikerre.”

Asaf Elimelech, Plus500 Vezérigazgató.

Számítógép képernyő a Plus500 kereskedési platformmal

A kereskedés egy karnyújtásnyira van

Kereskedjen bárhol, bármikor különböző platformjainkon

Miért a Plus500?

Egyszerű & intuitív platform

Versenyképes spreadek

Nincsenek jutalékok

Engedélyezett és szabályozott

24/7 online ügyfélszolgálat

A CFD összetett eszköz, és a tőkeáttétel miatt a hirtelen veszteség jelentős kockázatával jár. Ennél a szolgáltatónál a lakossági befektetői számlák 76,4%- án veszteség keletkezik a CFD-kereskedés során. Fontolja meg, hogy érti-e a CFD-k működését és hogy megengedheti-e magának a veszteség magas kockázatát.

24/7 ügyfélszolgálat
Segítségre van szüksége?
24/7 ügyfélszolgálat