Tőzsdén kereskedett indexkövető alapok
adásvétele a Plus500™-nál - akár 1:100 arányú tőkeáttétellel

A Plus500CY Ltd az ezen a weboldalon elérhetú pénzügyi termékek kibocsátója. A Plus500CY Ltd tevékenységét a Ciprusi Értékpapír és Tőzsdebizottság (Cyprus Securities and Exchange Commission, CySEC) szabályozza (engedélyszám: 250/14).
Tőzsdén kereskedett indexkövető alapok<br/> adásvétele a Plus500™<span class="hide-for-sg">-nál - akár 1:100 arányú tőkeáttétellel</span>

Nincsenek jutalékok!

ETF-k - tőzsdén kereskedett indexkövető alapok alacsony spreadekkel a vételi és eladási ár között.

INGYENES továbbfejlesztett kereskedési eszközök

Ingyenes kereskedési platform - professzionális grafikonok, nyereség/veszteség limitek, a devizapárok nagy választéka

Nagy tőkeáttétel, alacsony fedezeti letét

Kereskedjen az ETF-piacon akár 1:100 arányú tőkeáttétellel. Így Ön belefoghat a tőzsdén kereskedett indexkövető alapok (ETF-k) adásvételébe - már 20 000 Ft kezdeti letét elhelyezésével 2 000 000 Ft tőkét forgathat.

Már kis tőkével is nagy összegekkel kereskedhet.

Kezdje el az ETF-kereskedést most!

Kezdje el a tőzsdén kereskedett indexkövető alapok adásvételét - töltse le kereskedő platformunkat és nyisson számlát most! Számláját feltöltheti hitelkártyával, Skrill, PayPal vagy átutalással.

ETF-ek listája - kattintson ide
Ne feledje, hogy a CFD-k tőkeáttételes termékek, és előfordulhat, hogy az összes tőke elvesztését eredményezik. Nem biztos, hogy a CFD-k kereskedelme alkalmas az Ön számára. Kérjük, ellenőrizze, hogy teljesen megértette-e a kockázatokat. Kérjük, tekintse meg Kockázatfeltáró értesítésünket és a Felhasználói megállapodásunkat, mielőtt szolgáltatásainkat használja.