Kereskedjen CFD-kkel a Plus500-al

A Plus500 kereskedelmi platform a részvények kereskedelmét az összes népszerű piacon, például az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Németországban és más országokban, tőkeáttétellel és szűk spreadekkel teszi lehetővé. Fejlett kereskedési eszközeink segítségével felügyelheti nyereségét és veszteségét.

Ne feledje, hogy a CFD-k tőkeáttételes termékek, és előfordulhat, hogy az összes tőke elvesztését eredményezik. Kérjük, ellenőrizze, hogy teljesen megértette-e a kockázatokat.

3D-s pénzügyi diagramok egy tableten

A Plus500CY Ltd az ezen a weboldalon elérhetú pénzügyi termékek kibocsátója. A Plus500CY Ltd tevékenységét a Ciprusi Értékpapír és Tőzsdebizottság (Cyprus Securities and Exchange Commission, CySEC) szabályozza (engedélyszám: 250/14).

Kereskedjen népszerű részvényekkel

Kereskedjen olyan részvényekkel, mint a Lloyds, az Apple és a Tesla Motors. Eladási vagy vételi pozíciók nyitásával használja ki a csökkenő vagy az emelkedő piacok kínálta lehetőségeket.

Részvényeink megtekintése

Kereskedjen részvényekkel tőkeáttétellel

Rugalmas részvény CFD kereskedés. Az akár 1:300 tőkeáttétel lehetővé teszi, hogy 30 000 Ft összeggel kezdje meg a kereskedést, és 9 000 000 Ft tőke hatását szerezze meg!

Felügyelje nyereségét és veszteségét

Adjon meg előre Stop és Limit megbízásokat a Plus500 platformon, hogy korlátozhassa veszteségét, és zárolhassa nyereségét. Az árfolyamcsúszás elkerülése érdekében próbálja ki Garantált stop megbízásunkat.

Tudjon meg többet
  • A Plus500 szolgáltatási díja főképpen a piaci spread-ből származik.
Két mobiltelefon, melyek a Plus500 kereskedési platformot mutatják

Miért a Plus500?

Egyszerű & intuitív platform

Versenyképes spreadek

Nincsenek jutalékok

Engedélyezett és szabályozott

Negatív egyenleg elleni védelem

24/7 online ügyfélszolgálat

24/7 ügyfélszolgálat
Segítségre van szüksége?
24/7 ügyfélszolgálat