Kereskedjen részvény CFD-kkel a Plus500™-nál.

A Plus500CY Ltd az ezen a weboldalon elérhetú pénzügyi termékek kibocsátója. A Plus500CY Ltd tevékenységét a Ciprusi Értékpapír és Tőzsdebizottság (Cyprus Securities and Exchange Commission, CySEC) szabályozza (engedélyszám: 250/14).
Kereskedjen részvény CFD-kkel a Plus500™-nál.

Részvények 20 különböző piacról.

Kereskedjen 20 országból származó részvény CFD-kkel: USA, Nagy Britannia, Franciaország és más piacok. Az osztalék kiigazítások közvetlenül Plus500 számláján történnek. Alacsony spreadek az eladási és a vételi ár között. Nincsenek jutalékok. A díjak megtekintéséhez ide kattintson.

Kereskedjen magyar, európai és amerikai részvényekkel

Legyen nyereséges mind emelkedő, mind csökkenő piaci trendben a long és a short pozíciók segítségével! Tőzsdei díjak nélkül.

Kereskedjen részvényekkel tőkeáttétellel

Rugalmas CFD-kereskedés részvényekkel. Lehetőség van kis összegekkel is nagy összegű ügyletek kötésére.

A nyereség és veszteség ellenőrzése

Határozza meg előre nyereségét/veszteségét a Plus500 platformon és pozíciói a meghatározott ár elérésekor automatikusan zárulnak.

Részvények listája - kattintson ide
Ne feledje, hogy a CFD-k tőkeáttételes termékek, és előfordulhat, hogy az összes tőke elvesztését eredményezik. Nem biztos, hogy a CFD-k kereskedelme alkalmas az Ön számára. Kérjük, ellenőrizze, hogy teljesen megértette-e a kockázatokat. Kérjük, tekintse meg Kockázatfeltáró értesítésünket és a Felhasználói megállapodásunkat, mielőtt szolgáltatásainkat használja.